Werk Submenu Home  /  Werk  /  Testimonials

Testimonials

Klanten aan het woord over Vector brandveiligheid.

Vector Brandveiligheid is voor mij al jaren de partij als het gaat om brandveiligheid. Inmiddels diverse grote en kleinere projecten gedaan met Vector en de service is uitstekend. Het zijn vaak lastige trajecten, de wetgeving is complex, Vector weet altijd mee te denken in mogelijkheden, je kunt er op vertrouwen dat Vector de zaken oppakt.

Ik vertrouw op de kennis en kunde van Vector Brandveiligheid.
Danny Koning, DC Klinieken
Met de adviezen van Vector voldoen we niet alleen aan de wetgeving maar zijn we er ook zeker van dat we een brandveilig gebouw maken.
De heer G. Moget, Kampman architecten Den Haag
Vakbekwaam specialist Marcel Veenboer adviseerde ons adequaat en doelgericht bij diverse zeer complexe vraagstukken inzake brand­veiligheid tijdens de realisatie van een nieuw warenhuis voor Primark in Alkmaar.
De her F. Drop. D.P.M projectmagagement
Prettige samenwerking en denkt goed mee met de opdrachtgever.
De heer J. Bleekemolen, EN Vastgoed advies
Ik werk nu al enige tijd met Vector brandveiligheid samen. We hebben gezamenlijk enkele mooie projectem gedraaid waarbij, ondanks een korte eerste kennismaking, het wederzijdse vertrouwen volledig aanwezig. Marcel kenmerkt zich door een hoge mate van precisie en het belangrijkste, afspraak is afspraak. Gezamenlijk halen we elke deadline en kunnen we zorgdragen voor een tevreden relatie die een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. Ik kijk naar nog veel meer gezamenlijke projecten.
De heer P. Schut, Octaaf adviesgroep
Vector brandveiligheid heeft voor een nieuwbouwproject van ons de brandoverslag berekeningen gemaakt. Dit tot volle tevredenheid van Hendriks Projectontwikkeling bv uit Oss. Het rapport is gebruikt voor de Wabo aanvraag en is in korte tijd tot stand gebracht. Met de juiste kwaliteit prijsverhouding en expertise van de adviseur.
De heer E van Ree, Hendrikx projectontwikkeling bv
Vector Brandveiligheid heeft voor de Melkweg de capaciteit van onze vluchtroutes duidelijk op papier kunnen zetten. Onze grote dank hiervoor.
Th. de Laat, De Melkweg Amsterdam
Met Marcel Veenboer van Vector brandveiligheid is het prettig samenwerken. Door de professionele aanpak is snel duidelijk waar de knelpunten in het project zitten. Daarnaast heeft Marcel parate kennis op het gebied van brandveiligheid waardoor direct diverse oplossingen aangeboden worden. Wij zijn dan ook tevreden over het geleverde werk en kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.
De heer W. van Beek, BANL
Vector is deskundig, flexibel en communicatief sterk richting opdrachtgever en andere betrokken partijen. Een probleem wordt niet alleen gesignaleerd, maar ook wordt de oplossing aangedragen.
De heer T. Bergsma, Ultimo Vastgoed
De samenwerking met Vector heb ik ervaren als prettig en deskundig. Het is mij positief opgevallen dat men beschikt over een 'helikopterview' en men 'out of the box' kan denken wat vaak nodig is om brandtechnische dossiers op te lossen.
Door de inzet van Vector is voor een groot brandtechnisch mankement op een winkelcentrum een budgetverantwoorde oplossing aangedragen.
De heer Knol, CBRE shopping management
Wij hebben voor Vector gekozen vanwege de kundigheid mbt brandveiligheid en ontruimingsplannen, we hadden een spoedklus en Vector heeft dat goed aangevuld en op tijd geleverd , voor horeca ondernemers die niet in de materie zitten is Vector een prettige partij om zaken mee te doen
Jan Stuurman, managing partner Hotel-V Frederiksplein en Hotel-V Nesplein:
Soms worden door instanties eisen gesteld die niet passen binnen de plannen. Wij zochten daarom een bedrijf dat ons kan adviseren op het gebied van de brandveiligheid in de breedste zin. Daarbij gelden enkele basisvoorwaarden: flexibiliteit en snelheid van handelen. Vector brandveiligheid biedt dat.
Wij herontwikkelen bestaande gebouwen, Vector is daarbij ons klankbord om te komen tot een optimale oplossingen. Vector is voor ons een steun in onze ontwikkelingen.
De heer J. Duyts, Cocon Vastgoed
In verband met de vergunning voor te bouwen appartementen in Barneveld liepen wij tegen een technische brandveiligheidskwestie aan. Voor het aantonen van de gelijkwaardigheid voor de door ons voorgestelde oplossing voor een veiligheidstrappenhuis, hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Vector.

Zoals te verwachten was, was de samenwerking prima. Vector heeft voor ons alle brandtechnische vragen opgelost en de bijbehorende discussies met instanties gevoerd. Je wil als architect niet met dat soort discussies geconfronteerd worden. Dat moet je aan vakmensen overlaten.

Concreet heeft de aangetoonde gelijkwaardigheid van de oplossing geresulteerd in een zeer beperkte aanpassing van ons ontwerp. Zonder de inzet van Vector hadden we het hele ontwerp opnieuw moeten maken.
De heer F. Loor Amnicus Architecten
In een ondernemers wereld waarin je vaak verzand in een woud van regels en economische belangen wil je daadkrachtig en duidelijk antwoord op je vragen!
Vector is de partner die dit voor ons op de juiste manier heeft geďmplementeerd.
De heer H.A.Timmers Groepshotel Klooster van Kranenburg
Vector is een bedrijf dat goed inspeelt op de vragen uit de markt met betrekking tot brandveiligheidsvraagstukken. Persoonlijk heb ik heb Vector leren kennen als een betrouwbaar bedrijf dat de lijnen kort houdt, snel en vakkundig reageert op vragen en zich keurig houdt aan de gemaakte afspraken. Dit zowel op financieel gebied, als op het gebied van techniek en planning.
De heer H. van den Berg, Beekink installatieadviseurs
Met Vector is snel en efficient overleg mogelijk. Er is oog voor de praktijk en daarmee gepaard gaande bouwkosten. Vector heeft ons daardoor goed geholpen bij de toepassing van een RWA installatie voor een school in Vinkenveen. Wij doen sindsdien voor onze projecten regelmatig beroep op de diensten van Vector.
De heer F. Roozenboom, Architectenbureau van der Laan
We hebben de beschikking over een oud pand, waarvan wij wisten dat er echt wel een aantal zaken voor verbetering in aanmerking kwamen. We vonden dat de veiligheid verbeterd moesten worden, maar misten handvaten om daar invulling aan te geven. Ook de gemeente had wensen en de regelgeving bleek complex. Daarom zochten wij naar een onafhankelijke partij die een volledige brandveiligheidsscan kon uitvoeren. In Vector vonden we de onafhankelijke partij die daar invulling aan kon geven.
Het eerste contact is het belangrijkst,. Je moet met elkaar kunnen praten en de zaken helder en neutraal uiteen kunnen zetten. Vector heeft de Werkplaats-oost inzicht gegeven in de materie en er voor zorg gedragen dat alle benodigde documenten aanwezig waren. Kortom , een prettige samenwerking.
De heer C. van Oosterhout, Werkplaats Oost
Vector firesafety consultants levert ons deskundige ondersteuning bij de aanvraag tot bouwen. Dat heeft eigenlijk altijd, zonder discussie of interpretatieverschillen, geleidt tot instemming van het bevoegd gezag.
De heer H. Meuleman, lagerwaard architecten
De werkwijze van Vector kenmerkt zich doordat het knelpunt vanuit het belang van de gebruiker wordt benaderd en opgelost.
Bij de projecten van mijn bureau waaraan Vector heeft gewerkt, is juist door die werkwijze een optimaal resultaat bereikt.
De heer J. Kooij, architectenbureau Kooij klein bosscher
Voor het advies m.b.t. de brandbeveiliging in het nieuwe pand van Flos in Eindhoven hebben wij gebruik gemaakt van de adviesdiensten van Vector. Ze hebben ons geadviseerd op het vlak van de brandcompartimentsindeling en de toepassing van de sprinklerinstallatie.Ik ben erg tevreden over de bijdrage en de samenwerking met de diverse projectpartijen.
De heer W. Louwers, Flos Eindhoven

Ook uw ervaring met Vector delen?

Graag, Laat hieronder weten wat u van ons vindt.

Voeg uw reactie toe
Uw emailadres *
Uw naam: *
* verplicht