Bureau Submenu Home  /  Bureau  /  Werken bij Vector

Werken bij Vector?

Vector is een uniek ondernemersconcept. Wij werken met een compact vast team van specialisten in vast dienstverband en daaromheen een flexibele schil. Zo bieden we een concept dat de mogelijkheid biedt voor vrijheid, of juist te verbinden, te onderzoeken, te groeien, te delen en elkaar te versterken.

Freelance werkzaamheden

Ben je zelfstandig ondernemer, zoek je werk zonder je direct te willen verbinden aan een onderneming, en heb je kwaliteiten die je graag met de mensen van vector wilt delen? Sluit je aan als freelance medewerker bij Vector brandveiligheid

Paraplu voor ondernemers

Vector biedt ondernemende mensen een paraplu, waarmee alle noodzakelijke randvoorwaarden om als betrouwbare adviespartner beschouwd te worden geboden worden. Vector verbindt ondernemende mensen. Je brengt iets in, je neemt iets mee.

Oriënterend gesprek

Lijkt het je een uitdaging om jezelf op de kaart te zetten? Ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Bel voor meer informatie over ondernemen bij Vector. Neem contact op met Marcel Veenboer op 033 455 54 47 of stuur een e-mail aan besafe@vector-brandveiligheid.nl.