Home Submenu Home  /  Bureau

Vector is een bureau voor brandveiligheid

Gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp van brandveiligheid en projectmanagement.
Wij hebben kennis van brand, regelgeving en brandveiligheidsinstallaties.

Ons werk bespaart u kosten
Voorkomt stagnatie bij de vergunningsaanvraag
Voegt kwaliteit toe en levert een brandveilige werkomgeving op.

Visie

Vector bouwt aan een adviesbureau voor brandveiligheid en wil een kenniscentrum zijn van oplossingen voor brandveiligheid. Kwalitatief goede adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in hun werkgebied. Zij delen hun kennis waardoor vernieuwing de standaard wordt. Vector geeft ruimte en bouwt veiligheid.

Missie

Vector helpt bij het verkrijgen van bouw-, milieu-, en gebruiksvergunningen. Wij voegen kennis toe. Kennis van regel­geving brandveiligheidsinstallaties en de organisatie rondom brandveiligheid. Wij zijn onze klanten van dienst bij het ontwerpen, maar ook bij het beheer van gebouwen. Zo helpt Vector mee aan een veilige werk- en leefomgeving.

Kwaliteit

Vector is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Daarmee heeft het bedrijf een tool in handen waarmee een continue proces van verbetering wordt bewerkstelligd. Klanten, leveranciers en medewerkers worden actief betrokken bij het verbeteren van onze dienstverlening.

Opleiding

Vector organiseert interessante workshops en korte praktische cursussen op het gebied van brandveiligheid. Gebouwontwerpers krijgen handvatten mee waarmee zij concrete vragen kunnen oplossen en de kwaliteit van hun werk verbeteren. Daarnaast verzorgt Vector als vaste leverancier diverse specialistische modules voor derden. Sinds kort is het ook mogelijk om aan de workshops deel te nemen via open inschrijving.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Relaties kunnen zich abonneren op de vector nieuwsbrief. Periodiek informeren wij onze relaties over regelgeving, projecten, nieuwe ontwikkelingen, en interessante vraagstukken op het gebied van brandveiligheid.