Expertise Submenu

RWA installaties

Home  /  Expertise  /  RWA installaties

Met behulp van rook- en warmteafvoer systemen kunnen vluchtroutes gedurende langere tijd rookvrij gehouden worden, of heeft de brandweer zicht op hoe een brandhaard doeltreffend te bestrijden.

Wij maken leverancieronafhankelijk installatie ontwerp (VO, DO), verzorgen de aanbestedingsstukken, begeleiden de aanbesteding, het gunningsadvies en de uitvoering zelf. De beste kwaliteit voor de beste prijs.

Voorkomt onnodig toepassen van RWA voorzieningen; besparen waar het kan.
Meer aandacht voor belangrijke kwaliteitsaspecten.
De zekerheid van een goed ontwerp. Niet te veel betalen. U krijgt de gewenste kwaliteit.
De adviseurs van Vector zijn allen CCV en NCP erkende projecteringsdeskundigen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de CCV inspectieschema's.

Hulp bij certificering en beheer van RWA installatie

Vector helpt bij de voorbereiding, uitvoering, certificering en het beheer van RWA ­installaties. We beginnen met het opstellen van het Programma van Eisen voor de brandmeldinstallatie. De basis van een gecertificeerde brandmeldinstallatie. Tijdens de aanleg, maar zeker tijdens de gebruiksfase van een RWA installatie kunt u behoefte krijgen aan een onafhankelijke partij die helpt om een certificeringstraject van een RWA installatie in goede banen de leiden. Vector helpt om planmatig te komen tot een RWA installatie met een inspectiecertificaat. Vector bewaakt het budget bij opgelegde installatie aanpassingen, zodat de leverancier de juiste installatie kan bouwen en u niet meer geld besteedt dan nodig is. De basis wordt gelegd voor certificering van de RWA installatie.

Uw RWA installatie snel voorzien van inspectiecertificaat.
Bespaar op uitgaven voor brandmeldinstallaties.
Uw belangen behartigd.

Wat klanten vinden:

Er is oog voor de praktijk en daarmee gepaard gaande bouwkosten. Vector heeft ons daardoor goed geholpen bij de toepassing van een RWA installatie voor een school in Vinkenveen. Wij doen sindsdien voor onze projecten regelmatig beroep op de diensten van Vector.
De heer F. Roozenboom, Architectenbureau Van der Laan

Meer weten? Afspraak maken?
Neem contact op met onze adviseurs