Home Submenu Home  /  Expertise

Expert in brandveiligheid

Vector levert specialistische kennis van bouwregelgeving en rekent aan brandveiligheid. Met onze adviesdiensten bedienen wij gebouw ontwerpers, bouwers en gebouw gebruikers. Onze diensten delen wij in drie hoofdgroepen in, te weten:

 1. Brandveilig ontwerpen
  Met onze adviesdiensten bedienen wij de gebouwontwerper. Onze werkwijze is zelfs speciaal ontwikkeld om architecten optimaal van dienst te zijn, tegen minimale kosten. Hoe wij dat doen? Lees verder over advies brandveiligheid voor architecten en ontwerpers.
  Naar ontwerpdiensten
 2. Fire engineering en gelijkwaardigheid
  Als de bouwvoorschriften geen pasklare oplossingen bieden kan het wenselijk zijn om de deskundigheid van een brand­veiligheidsadviseur in te zetten. Ontwikkelen van brandveiligheidsconcepten gebaseerd op risico gestuurde rampscenario's en gebouwspecifieke kenmerken. Wij gaan in dialoog met het bevoegd gezag. Gelijkwaardige oplossingen. U bereikt maximale vrijheid en bespaart kosten.
  Naar onderzoeksdiensten
 3. Beheer van brandveiligheid
  Vector helpt huurders, gebouweigenaren en beheerders bij het beheren van een brand­veilige (werk) omgeving. Wij hebben kennis van brand­veiligheid, regelgeving en brand­veiligheidsinstallaties. Wij helpen u om zonder zorgen aan uw zorgplicht te voldoen. Uw medewerkers, cliënten en bewoners kunnen rekenen op een brand­veilige omgeving.
  Benieuwd wat Vector doet voor uw organisatie?