Expertise Submenu

Brandmeldinstallaties

Home  /  Expertise  /  Brandmeldinstallaties

Vector helpt de ontwerper bij de voorbereiding, uitvoering, certificering en het beheer van brand­meldinstallaties. We beginnen met het opstellen van het Programma van Eisen voor de brandmeldinstallatie. De basis van een gecertificeerde brand­meldinstallatie.

Brandmeldinstallatie

Wij maken bovendien leverancieronafhankelijk installatie ontwerp (VO, DO), verzorgen de aanbestedingsstukken, begeleiden de aanbesteding, het gunningsadvies en de uitvoering zelf. De beste kwaliteit voor de beste prijs. De adviseurs van Vector zijn allen CCV en NCP erkende projecteringsdeskundigen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de CCV inspectieschema's.

Hulp bij certificering en beheer

Tijdens de aanleg, maar zeker tijdens het gebruiksfase van een brandmeldinstallatie kunt u behoefte krijgen aan een onafhankelijke partij die helpt om een certificeringstraject van een brandmeldinstallatie in goede banen de leiden. Vector helpt om planmatig te komen tot een brandmeldinstallatie met een inspectiecertificaat. en bewaakt het budget bij opgelegde installatie aanpassingen, zodat de leverancier de juiste installatie kan bouwen en u niet meer geld besteedt dan nodig is. De basis wordt gelegd voor certificering van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.

Uw brandmeldinstallatie snel voorzien van inspectiecertificaat.
Bespaar op uitgaven voor brandmeldinstallaties.
Uw belangen behartigd.
Inspectie certificaat
Inspectie certificaat

Vector helpt de ontwerper bij de voorbereiding en uitvoering van brand­veilig­heidsinstallaties. We beginnen met het opstellen van het uitgangspuntdocument (Programma van Eisen)

Ontruimingsplan
Ontruimingsplan

Een ontruimingsplan om de evacuatie bij brand te organiseren en vast te leggen. Vector helpt bij het opstellen van een gedegen plan.

Cursus brandmeldinstallaties
Cursus brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties en certificering. Deze cursus is bedoeld voor gebruikers en beheerders in de wereld van inspecties en certificaten.Meer weten? Afspraak maken?
Neem contact op met onze adviseurs