Archief Submenu Home  /  Nieuws  /  Archief  /  Brandscan voor Werkplaats Oost
01 januari 2012

Brandscan voor Werkplaats Oost

Werkplaats Oost, broedplaats voor kunst, theater, film en expressie heeft door Vector een brandscan laten uitvoeren voor zijn locatie in Dordrecht. De brandscan, in eerste instantie uitgevoerd om de gebruiksvergunning te krijgen, geeft de eigenaar concrete handvaten om invulling te geven aan zijn brandveiligheidsbeleid en daar lag dus de winst.

Koen van Oosterhout, de motor achter het initiatief Werkplaats oost aan het woord:

"We hebbend de beschikking over een oud pand, waarvan wij wisten dat er echt wel een aantal zaken voor verbetering in aanmerking kwamen. We vonden dat de veiligheid verbeterd moesten worden, maar misten handvaten om daar invulling aan te geven. Ook de gemeente had wensen en de regelgeving bleek complex. Daarom zochten wij naar een onafhankelijke partij die een volledige brandveiligheidsscan kon uitvoeren. In Vector vonden we de onafhankelijke partij die daar invulling aan kon geven."

"Het eerste contact is het belangrijkst,. Je moet met elkaar kunnen praten en de zaken helder en neutraal uiteen kunnen zetten. Vector heeft de Werkplaats-oost inzicht gegeven in de materie en er voor zorg gedragen dat alle benodigde documenten aanwezig waren. Kortom , een prettige samenwerking."

Coen van Oosterhout, Werkplaats Oost