Werken bij Vector Submenu Home  /  Bureau  /  Werken bij Vector  /  Vacature adviseur brandveiligheid

Vacature adviseur brandveiligheid


Hou je van technische puzzels, heb je tenminste 3 jaar ervaring als brandveiligheidsadvieur en wil je echt het verschil maken? Bij ons kan dat. Je krijgt alle ruimte om een bepalende factor te zijn. Je ontwikkelt je in een richting die voor jou belangrijk is en hebt een stem die mede de richting van ons bureau te bepaalt. Een hecht team. Je werkt hard, doet leuke dingen met elkaar maar je bepaalt ook je eigen werkritme. Krijg je hier zin van? Mooi, kom erbij met zicht op een aandeel in ons bureau.

Vector is een klantgericht, professioneel adviesbureau, gespecialiseerd in preventieve brandveiligheid. ISO 9000 gecertificeerd en flexibel. Al bijna 18 jaar staan wij bekend als deskundig en betrouwbaar adviesbureau binnen de brandveiligheid.Wij werken aan complexe brandveiligheidsvraagstukken, gelijkwaardigheidsoplossingen, helpen bij ontwerp en realisatie van brandveiligheidsinstallaties en treden daartoe veelvuldig in contact met brandweer en bevoegd gezag.

Vector helpt ondernemers met het oplosen van knelpunten in conformiteit. Doen onderzoek naar de staat van brandveiligheid van bestaande gebouwen en helpt ondernemers de brandveiligheid van gebouw en organisatie structureel te verbeteren. Ons klantenbestand is heel divers en bestaat onder andere uit professionele vastgoedontwikkelaars, zorginstellingen, industrie, adviesbureaus en architecten.

De onderneming groeit en is op zoek naar versterking in de vorm van een adviseur brandveiligheid. Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een hecht team waarbij je je verder specialiseert in bouwkundige brandveiligheid en firesafety engineering.

Functieomschrijving

De adviseur brandveiligheid is een creatieve specialist met technische kennis om opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau te adviseren. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de klantvraag naar een functioneel advies, implementatie en de begeleiding daarvan tot aan de oplevering van het traject naar de klant.

Je bent in staat om met de aangereikte tools steeds weer nieuwe vraastukken tot een goed einde te brengen. Er wordt van je gevraagd om met een open mind nieuwe wegen te wandelen, innovatief te denken en aan te durven pakken wat er op je pad komt. Je zoekt actief naar verdieping en verbreding om steeds weer nieuwe vragen deskundig op te kunnen pakken. Dat is ook wat je ambieert: elke dag een betere specialist worden. Hoewel je eindverantwoordelijk bent voor het eindresultaat van een traject, werk je in teamverband, waarbij een ieder zijn kwaliteiten inzet om tot een optimaal resultaat te komen. Je werkgebied omvat heel Nederland waarbij vanuit het kantoor in Nijkerk gewerkt wordt. Wij bieden een afwisselende functie met deelneming in het vooruitzicht voor 4 of 5 dagen per week (32-40 uur).

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma van een HBO opleiding bouwkunde of universitair niveau.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheiden in woord en geschrift.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring bij een adviesbureau in het vakgebied brandveiligheid.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de wet en regelgeving inzake brandveiligheid alsmede bouwkunidge brandveiligheid
  • Je beschikt over een diploma brandpreventiedeskundige I of brandmeesterpreventie

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel dan met Marcel Veenboer op 0646765619 of stuur een email met je cv naar marcel@vector-brandveiligheid.nl.