Werken bij Vector Submenu Home  /  Bureau  /  Werken bij Vector  /  Adviseur brandmeldsystemen

Vacature adviseur brandmeldinstallaties


Ben je volledig gespecialiseerd in brandmeld- en ontruimingsalarm installaties, heb je tenminste 5 jaar ervaring als projecleider, brand­veilig­heidsadvieur of inspecteur en ben je toe aan een volgende stap in je carriere? Vector zoekt een technisch specialist die op zoek is naar een job met meer vrijheid en verant­woordelijk­heid, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als adviseur.

Vector is een klantgericht, professioneel adviesbureau, gespecialiseerd in preventieve brandveiligheid. Vector helpt professionele partijen in het vastgoed bij bouw, verbouw en herontwikkeling van gebouwen op het gebied van brand­veilig­heid. Wij werken aan complexe brand­veilig­heidsvraagstukken, gelijkwaardigheidsoplossingen, helpen bij ontwerp en realisatie van brand­veilig­heidsinstallaties en treden daartoe veelvuldig in contact met brandweer en bevoegd gezag.

Ons klantenbestand is heel divers en bestaat onder andere uit professionele vastgoedontwikkelaars, zorginstellingen, industrie, adviesbureaus en architecten. Vector staat al bijna 18 jaar bekend als deskundig en betrouwbaar adviesbureau binnen de brand­veilig­heid. De onderneming groeit en is op zoek naar versterking in de vorm van een adviseur brand­veilig­heid.

Functieomschrijving

De adviseur brand­veiligheidsinstallaties is een creatieve specialist met technische kennis om opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau te adviseren. Je ontwerpt in samenspraak met de klant brandveiligheidsconcepten, ontwerpt brandveiligheidsinstallaties, helpt aanbestedingen organiseren en uitvoeringstrajecten te begeleiden. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van de klantvraag naar een functioneel advies, implementatie en de begeleiding daarvan tot aan de oplevering van het traject naar de klant.

Je bent in staat om met de aangereikte tools steeds weer nieuwe vraagstukken tot een goed einde te brengen. Er wordt van je gevraagd om met een open mind nieuwe wegen te wandelen, innovatief te denken en aan te durven pakken wat er op je pad komt. Je zoekt actief naar verdieping en verbreding om steeds weer nieuwe vragen deskundig op te kunnen pakken. Dat is ook wat je ambieert: elke dag een betere specialist worden. Hoewel je eindverantwoordelijk bent voor het eindresultaat van een traject, werk je in teamverband, waarbij een ieder zijn kwaliteiten inzet om tot een optimaal resultaat te komen. Je werkgebied omvat heel Nederland waarbij vanuit het kantoor in Nijkerk gewerkt wordt. Wij bieden een afwisselende functie voor 3 of 5 dagen per week (24-36 uur).

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma van een technische HBO opleiding (elektrotechniek) of universitair nivo
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheiden in woord en geschrift
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring bij een leverancier, installateur, adviesbureau of inspectieinstelling
  • Je hebt kennis van de wet en regelgeving inzake brandveiligheid
  • Je hebt aantoonbare kennis van brandmeldtechniek en ontruiminsgalarminstallaties en/of

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel dan met Marcel Veenboer op 0646765619 of stuur een email met je cv naar marcel@vector-brandveiligheid.nl.